Månadens Kanon Januari!!

Motivering Månadens Kanon Januari:
Går till en person som sköter kontor, ekonomi och projekt-sammanställningar galant. Förutom det har hon senaste tiden öppnat upp nya forum till fler projekt. Sofie har jobbat på kundåterkoppling efter färdiga projekt och profilering på Houzz.se och har i sin tur ökat fina kundomdömen och fler offertförfrågningar därigenom. Kunder från fler forum skapar ett starkare tak över ES huvud, och därför tar Sofie Hultman hem Januari Kanonen!

Månadens Kalkon Januari:
Denna månad fanns faktiskt några alternativ för kalkon-tronen...men det var en som tog det längsta strået. Det var en som tankade full tank med Bensin istället för Diesel i firmabilen...Vem det var?! Nä det får man bara reda på om man jobbar hos oss på ES.

Månadens Kanon - December

Ja bara bilden avslöjar iaf hälften rätt bra själv och som speglar hans egenskaper på och utanför arbetstid. Självsäkerhet och förbaskat trevlig! Joakim Olsson har varit på ett stort vindsprojekt vi haft i Bromma senaste månaderna. Det är en råvind som är ombyggd till en lägenhet med 4 nya takkupor. Bilder kommer ut på hemsidan inom kort. Fantastiskt arbete tillsammans med kollegor förstås. Förutom det har han funnit Michael Sefton som är vårt senaste tillskott. Dem jobbade ihop på Peab tidigare...men nu som Team 1 hos oss på ES. Månadens Kanon December går till Jocke "Gunde" Olsson! 2000kr på nästa lön.

Månadens Kanon - November

Nominering utnämndes i vårt lag i November men missades publikt, ledsen för det! Här kommer motiveringen:

Att ni alla har rätt inställning och arbetsmoral vet vi redan. Sedan finns det ett par som ställt upp extra att rycka in när det som mest behövdes och det är vad November-månadens kanoner går till. Med andra ord utnämns 2 kanoner för November månad. Till höger har vi vår praktikant som varit hos oss i snart ett halvår. Fredag den 11 november ställde Anton Dahlman upp att praktisera på ett projekt i Bromma trots att det inte var en praktikdag. Det lönar sig oftast att ställa upp! Anton Dahlman tar hem ena kanonen!
Sedan har vi en annan herre till vänster som ställt upp ett flertal gånger på kort varsel senaste tiden för att rädda upp tidsplaneringen trots att hans anställningsstart inte hade börjat. Han är vårt senaste tillskott fr.o.m. 1 januari och har redan gjort bra intryck hos oss och kunderna. Månadens andra Kanon för November går till Michael Sefton!
1000kr vardera på lön!

Årets företagsmässa, succé!!

Wow, vilken mässa!
Snickarutmaningen var en superhet utmaning med en specialgjord hammare som verktyg för att slå ner en spik på x-antal slag. Det blev en riktig snackis i Scaniarinken och var glödhet under hela mässan samt att fina priser delades ut.
En superspännande företagsmässa och framförallt en mötesplats där vi fick nya vänner, både privatpersoner och företag.
Tack för oss!

Årets Mässa 11 November i Scaniarinken

Väkommen till årets företagsmässa, i år med tävling med fina priser!
Fredag 11 November
11.00 - 16.00
Monter A11 & A12.
FRITT INTRÄDE

Nu upprepas succén från 2015 och vi laddar upp för en heldag på Scaniarinken. Detta år deltar även Anton Kjernholm. Vi finns till förfogande för frågor kring dina framtida projektplaner. Även i årets mässa har vi kampanj (20% rabatt) på vår arbetskostnad inför ditt framtida projekt.

Missa inte att prova årets Snickar-utmaning och vinn fina priser!!
Vi har Monter A11 & A12.

Vi ses där!

Månadens Kanon & Kalkon Oktober

ES Nytt - Månadens Kanon & Kalkon Oktober
Motivering: Detta är en person som man ibland glömmer bort om man kan säga så, då det sällan rings och frågas om saker. Det är en karl vid namn Carl som är självständig. En person som är lojal och framförallt en trevlig arbetskamrat. En person som sista tiden blivit alltmer rakryggad men också charmigt uppnosig. En person som är som gjord som plattsättare...men som nu lämnar oss på ES pga av sin planerade livs-meditation.
Som avslutning tar Calle hem Månadens Kanon...men förhoppningsvis inte den sista. Du är grym Calle, teamet kommer sakna dig och du är alltid välkommen tillbaka!

Motivering Månadens Kalkon Oktober:
Ja det kan ju inte gå till någon annan än Calle som lämnar Sveriges bästa ES-Crew!

Månadens Kanon & Kalkon September

ES Nytt - Månadens Kanon & Kalkon September
Motiveringen lyder:
Det här är en person som visat sin närvaro och omtanke trots att han varit sjukskriven en längre tid efter sin hjärnblödning. En person som haft viljan att komma tillbaka till arbetet och kamraterna. Han jobbar nu halvtid och anpassar sig gärna efter det som passar projektet och ställer alltid upp när det behövs. En person som alltid har humöret uppe och kallar dem flesta för "Grabbo". Månadens Kanon är förstås kämpen Jocke "Gunde" Olsson!! 2000kr på nästa lön #es-crew

Det fanns 2 st nomineringar för Månadens Kalkon denna månad varav en tog över tronen efter en mindre olycka som var ofarlig men helt klart en snackis på våra fikaraster. Månadens kalkon är... *Peeeep*. Hålls internt.

Månadens Kanon & Kalkon - Augusti

ES Nytt - Månadens Kanon & Kalkon Aug
1000kr vardera på nästa lön!

Helgen är kommen och vi välkomnar månad september...det betyder förstås att månadens Kanon & Kalkon skall utnämnas för Augusti. Samtliga är grymt duktiga och det är alltid svårt med utnämning. Därav delad Kanon denna månad. *trumvirvel*

Motivering 1: Med sin fingerfärdighet går tangenterna varma på kontoret och sköter sitt arbete galant. En person som snart jobbat hos oss 1 år och tidigt smälte in i teamet. En trygghet för oss alla.
Sofie Hultman tar hem Månadens ena Kanon!!

Motivering 2: En person som breddat sig ännu mer. Han har under semestern klarat sig helt själv under ett projekt som innehöll mycket specialmoment och gjort det med bravur. Han har även räknat hem projekt som ska planeras in i kalendern. Månadens andra Kanon tar Anton Kjernholm hem!!

Månadens Kalkon fanns faktiskt under denna månad...men hålls internt!

 Engman & Sättermon Byggentreprenad AB Anton Kjernholm Snickare / Plattsättare / Projektledare

Engman & Sättermon Byggentreprenad AB
Anton Kjernholm
Snickare / Plattsättare / Projektledare

 Engman & Sättermon Byggentreprenad AB Sofie Hultman Ekonomi & Administration

Engman & Sättermon Byggentreprenad AB
Sofie Hultman
Ekonomi & Administration

Månadens Kanon & Kalkon - Juni

 

ES NYTT - Månadens Kanon & Kalkon

Månadens Kalkon - Ingen! Snyggt!!

Motivering - Kanon
Denna person är en person som vuxit i sin roll något enormt. Han är ett charmtroll enligt våra kunder och klarar av att ha många järn i elden samtidigt. En person som redan från start skulle kunnat ta hem första månadens kanon då han visat snygga resultat och har en bra dialog med kunder samt UE. En person som vi mer och mer kunnat släppa taget om och som också fått mer roll som projektledare då han börjat räkna på projekt.
Tydligare går inte att vara...
Månadens kanon Juni är:

Anton Kjernholm 💪💪
2000 kr extra på nästa lön.

 Anton Kjernholm - Månadens Kanon Juni Snickare/Plattsättare på Engman & Sättermon Byggentreprenad AB

Anton Kjernholm - Månadens Kanon Juni
Snickare/Plattsättare på Engman & Sättermon Byggentreprenad AB

Månadens Kanon & Kalkon - MAJ

En tillbyggnad som byggts med rasande fart...och resultatet..Jisses!. Kunden ifråga skriver:

"Hej och tack för ett väl utfört arbete, allt känns kanon! Grabbarna är jätteflitiga och duktiga. Det går med en rasande fart och jag ser så mycket fram emot slutresultatet!"

Månadens Kanon för MAJ delas till Robert Fasth & Joakim Olsson!
Ingen Månadens Kalkon blev utnämnd - Snyggt!

 Robert Fasth & Joakim Olsson vann Månadens delade Kanon. 2 000 kr extra totalt på nästa lön.

Robert Fasth & Joakim Olsson vann Månadens delade Kanon. 2 000 kr extra totalt på nästa lön.

Månadens Kanon & Kalkon - April

April månad införde vi Månadens Kanon & Kalkon. Kanonen är en utmärkelse som utnämns av styrelsen varje månad. Den som blir månadens kanon får en motivering samt 2 000kr extra på näst-kommande lön. Månadens Kalkon däremot är något vi utnämner internt med "glimten i ögat" och kan tex vara en enkel och rolig sak som att glömma lyfta stödhjulet till släpet som man ska iväg med. Nämner inga namn!  =D    Inga 2000 kr dras från lön med andra ord!

All personal har alltid skött sig exemplariskt, men finns alltid saker att förbättra. Sedan vi började med Månadens kanon har resultaten nått en ännu högre nivå och det glädjer oss. Det har inte enbart med resultatet att göra utan hur projektet sett ut överlag vad gäller kundkontakt, framförhållning materialhantering, projekthantering, ordning på projekt samt tempot.

Månadens Kanon - April
Snabb, effektiv, och supersnygga resultat. Med sin ringa ålder tar Calle Hamberg hem Månadens Kanon för April. 2 000 kr extra på nästa lön.

 Månadens Kanon får 2000 kr extra på näst-kommande lön.

Månadens Kanon får 2000 kr extra på näst-kommande lön.

E&S Nytt - Ett stolt team - Värdig ledighet - Nya Samarbeten för 2016!

Vi är nu tillbaka efter projektstormen i höst/vinter samt ledighet och vi vill börja med att tacka hela vårt team som gjort ett enastående arbete. Det var en tuff höst/vinter då vi var fullbokade hela året ut tidigt efter sommaren 2015. Det blev långa dagar och övertidsarbeten och tack vare vårt grymma team på E&S lyckades vi knyta ihop säcken med råge till Jul/nyår. Vi är otroligt stolta och Som tack har vi bokat en-dags event för bara oss...men vad vi ska göra vet dem inte än=D
Ett stort tack gäller även vår nya ekonomi-ansvarige Sofie Hultman som började hos oss tidigt i december och tog över kontors-biten helt och det underlättade radikalt. På kort tid har hon satt sig in i vårt system och gjort ett enastående arbete. Förutom den personliga berömmelse samtliga i teamet fått vill vi genom detta inlägg stolt presentera teamet som blivit uppgraderat under året:

 • Joakim Engman - Projektledare, Kalkyl, Snickare/Plattsättare
 • Michael Sättermon - Projektledare, Kalkyl, Snickare/Plattsättare
 • Robert Fasth - Snickare
 • Andre´Dandanell - Snickare
 • Anton Kjernholm - Snickare/Plattsättare
 • Carl-Michael Hamberg - Plattsättare
 • Sofie Hultman - Kontor, ekonomi, inköpare, administration, Allt-i-allo.

Nyheter för 2016:

 • Engman & Sättermon  - blir nya samarbetspartner och montörer för Puustelli Kök för återförsäljare i Kungens Kurva samt Södertälje.

 • Engman & Sättermon  - blir ny samarbetspartner med Swedbank Fastighetsbyrå då vi tar hand om kunder som behöver hjälp med sina bygg- & renoveringsprojekt.
   
 • Engman & Sättermon  - blir ny samarbetspartner med Designa - Happy Homes & Kakeldax Södertälje då vi tar hand om kunder som behöver hjälp med sina bygg- & renoveringsprojekt.

Sofias Änglar Kanal 5 - Engman & Sättermon Byggentreprenad AB hjälpte Isaac och hans familj med sin husrenovering

Tolvårige Isaacs hjärta stannade plötsligt förra året. Han räddades men han behöver en hjärttransplantation. Väntan är lång och huset är inte anpassat efter Isaacs behov och resurserna för att renovera finns inte. Isaac tål inte kyla och byggfläktar behövs för att hålla temperaturen på en lagom nivå. 

      Vi på Engman & Sättermon Byggentreprenad AB blev uppringda av programmet Sofias Änglar på Kanal 5 och efter ett trevligt samtal med Mattias samt sponsorgruppen har vi fått äran att vara med i deras bygg-team. Sofias Änglar hjälper familjer som hamnat i svåra situationer och tragedier i livet. Med sina olika kunskaper hjälper de till med praktikaliteter som gör livet lite enklare för familjerna. Vi på ES Bygg AB är bra på det vi gör och vi får dagligen lösa problem och skapa trivsamma miljöer där människor och familjer bor. Tragedier och oförutsedda händelser händer tyvärr av olika slag, och vi fick chansen att hjälpa till att underlätta denna familjs vardag. Det är något vi är otroligt stolta över och vi hoppas innerligt att Isaac inom snar framtid får en hjärttransplantation. Här nedan följer lite bilder från projektet:

Mässa 6 November i Axa Sports Center - Missa inte det!

Fredagen 6 November på AXA Sports Center. Den största mötesplatsen för Södertälje näringsliv och vi på Engman & Sättermon Byggentreprenad AB står som utställare på mässan där vi finns till förfogande för att svara på dina frågor om ditt framtida renoveringsprojekt i din bostad.

Destination Södertälje samlar Södertäljes näringsliv för en heldag med utställningar, nätverkande och inspiration. Dagen avslutas med en oförglömlig galakväll med prisutdelning och underhållning i toppklass!

6 November 10.00-16.00.
Välkomna!