Insamling till BarnCancerfonden startar idag

Vi alla drabbas av tragedier i livet. En ofattbar förlust av någon nära, eller i någon annans omgivning. 

 Vi på ES Bygg AB är bra på det vi gör och vi får dagligen lösa problem och skapa trivsamma miljöer där människor och familjer bor. Cancer är dock inget problem vi kan lösa, men vi kan däremot hjälpa till att utrota cancer. Därför har vi valt att starta en insamling till BarnCancerfonden för forskning och hopp mot en bättre framtid för barn och familjer som blivit drabbade. I Sverige insjuknar ungefär 1 barn om dagen i någon form av cancer vilket är en hemsk siffra.

Vi på ES vill engagera oss och har därmed beslutat  att stödja forskning mot cancer då vi har hopp om att göra skillnad för barn och deras familjer som blivit drabbade. 

Vårt företag kommer skänka 100 kr i gåva för varje nyinkommet projekt, stort som litet, och har ett mål att uppnå till 31 December 2015. Det vill säga att vår gåva skickas när en ny kund anlitar oss för sitt projekt. Men kunden kan också göra en större skillnad. Det genom att i kontraktet för det nya projektet  kryssa för: 

"Jag/vi vill vara med att bidra... (X KR)... extra för att utrota cancer". 

På fakturan tillkommer den valda summan och det bifogas därmed ett kvitto med den totala insamlingen som kunden medverkat i till BarnCancerfonden. Vårt företag vill stödja forskning och människor som blivit drabbade och vi tror att genom kundens renovering inte bara göra skillnad för sin familj... utan även andras familjer.

Väl mött // ES-Crew