Semesterstängt mellan v.30-32

ES - Nyheter 

ES har semester mellan v.30-32, men det går fortfarande åt nå oss per mail eller telefon. Det har varit en händelserik period som innefattat mer av Rot-arbete och mindre av uthyrning av personal till företag. Jag och Joakim Engman arbetar normalt på skilda håll tillsammans med våra lärlingar/praktikanter för att hinna med och effektivisera projekten. Lärlingarna/praktikanterna är för övrigt Carl Sanning Hamberg & André Dandanell och gör ett kanonjobb för ES. Trotts att dem inte är "färdigskolade" så har dem rätt inställning och en perfektion som vi själva står för, därmed räknas dem med i vårt ES-Crew. Stor eloge för grabbarna.

Det som blir nytt efter semestern:
- Mer uppdateringar från ES med information och bilder från olika projekt.
- Offerter - Nu står ES för kostnaden för inhyrd Totalstädning av projektet samt drabbade ytor. Det ingår i fast pris-arbeten.
- Vid projektets slut lämnas en skiva över till kund med bilder från projektet från start till slutfinish. Dokumentering är viktigt och det är något kunden ska får ta del av, speciellt när det gäller Badrum. Det lämnas över tillsammans med Våtrumsdokumentet som är ett bevis på hur tätskikt är gjort och vilka som utfört arbetet. 

Andra visoner och nyheter kommer inom kort! BTW ...kolla gärna in kortfilmen från vårt senaste projekt!
http://youtu.be/9xkvBrh5x1E 

Trevlig sommar!
Med vänliga hälsningar // ES Crew