Sofias Änglar Kanal 5 - Engman & Sättermon Byggentreprenad AB hjälpte Isaac och hans familj med sin husrenovering

Tolvårige Isaacs hjärta stannade plötsligt förra året. Han räddades men han behöver en hjärttransplantation. Väntan är lång och huset är inte anpassat efter Isaacs behov och resurserna för att renovera finns inte. Isaac tål inte kyla och byggfläktar behövs för att hålla temperaturen på en lagom nivå. 

      Vi på Engman & Sättermon Byggentreprenad AB blev uppringda av programmet Sofias Änglar på Kanal 5 och efter ett trevligt samtal med Mattias samt sponsorgruppen har vi fått äran att vara med i deras bygg-team. Sofias Änglar hjälper familjer som hamnat i svåra situationer och tragedier i livet. Med sina olika kunskaper hjälper de till med praktikaliteter som gör livet lite enklare för familjerna. Vi på ES Bygg AB är bra på det vi gör och vi får dagligen lösa problem och skapa trivsamma miljöer där människor och familjer bor. Tragedier och oförutsedda händelser händer tyvärr av olika slag, och vi fick chansen att hjälpa till att underlätta denna familjs vardag. Det är något vi är otroligt stolta över och vi hoppas innerligt att Isaac inom snar framtid får en hjärttransplantation. Här nedan följer lite bilder från projektet: