Vi på ES skall hjälpa familjer i programmet Sofias Änglar i Kanal 5

Nu är det klart. 
Vi på Engman & Sättermon Byggentreprenad AB blev uppringda av programmet Sofias Änglar på Kanal 5. Dem har scoutat om oss och efter ett trevligt samtal med Mattias samt sponsorgruppen har vi fått äran att vara med i deras bygg-team som Snickare & Plattsättare. Som Totalentreprenör fiskade vi även in våra egna partners till programmet vad gäller elektriker, rörmokare, mattläggare samt fler snickare som vi gärna samarbetar med. 

Sofias Änglar hjälper familjer som hamnat i svåra situationer och tragedier i livet. Med sina olika kunskaper hjälper de till med praktikaliteter som gör livet lite enklare för familjerna. 
Vi på ES Bygg AB är bra på det vi gör och vi får dagligen lösa problem och skapa trivsamma miljöer där människor och familjer bor. Tragedier och oförutsedda händelser händer tyvärr av olika slag, och nu har vi fått chansen att hjälpa till att underlätta familjers vardag. Sedan 1 år tillbaka har vi gjort en insamling till BarnCancerfonden och samlar in 100kr per projekt oavsett storlek på projektet. Vi vill stödja forskning och människor som blivit drabbade och vi tror att genom kundens renovering inte bara gör skillnad för sin familj... utan även andras familjer. Därför är vi otroligt stolta över att vi även fått denna chans att hjälpa Sofias Änglar att nå sina mål.
Inspelning börjar redan nästa vecka.

//ES-Crew