Månadens Kanon - November

Nominering utnämndes i vårt lag i November men missades publikt, ledsen för det! Här kommer motiveringen:

Att ni alla har rätt inställning och arbetsmoral vet vi redan. Sedan finns det ett par som ställt upp extra att rycka in när det som mest behövdes och det är vad November-månadens kanoner går till. Med andra ord utnämns 2 kanoner för November månad. Till höger har vi vår praktikant som varit hos oss i snart ett halvår. Fredag den 11 november ställde Anton Dahlman upp att praktisera på ett projekt i Bromma trots att det inte var en praktikdag. Det lönar sig oftast att ställa upp! Anton Dahlman tar hem ena kanonen!
Sedan har vi en annan herre till vänster som ställt upp ett flertal gånger på kort varsel senaste tiden för att rädda upp tidsplaneringen trots att hans anställningsstart inte hade börjat. Han är vårt senaste tillskott fr.o.m. 1 januari och har redan gjort bra intryck hos oss och kunderna. Månadens andra Kanon för November går till Michael Sefton!
1000kr vardera på lön!