Månadens Kanon Januari!!

Motivering Månadens Kanon Januari:
Går till en person som sköter kontor, ekonomi och projekt-sammanställningar galant. Förutom det har hon senaste tiden öppnat upp nya forum till fler projekt. Sofie har jobbat på kundåterkoppling efter färdiga projekt och profilering på Houzz.se och har i sin tur ökat fina kundomdömen och fler offertförfrågningar därigenom. Kunder från fler forum skapar ett starkare tak över ES huvud, och därför tar Sofie Hultman hem Januari Kanonen!

Månadens Kalkon Januari:
Denna månad fanns faktiskt några alternativ för kalkon-tronen...men det var en som tog det längsta strået. Det var en som tankade full tank med Bensin istället för Diesel i firmabilen...Vem det var?! Nä det får man bara reda på om man jobbar hos oss på ES.

ES Byggentreprenad ABComment