Månadens Kanon & Kalkon - Februari

Motivering Kanon - Februari

Ännu en gång är det svårt att utse månadens Kanon då fler förtjänar det, men det finns en herre som stuckit ut lite extra denna månad. Han fick ett utmanande projekt som också tyvärr skulle bli hans sista. Anton är lättplacerad på alla projekt då han både hanterar finsnickeri, snickeri, plattsättning, kundhantering och projektledning med bravur.
Det får gärna innehålla lite utmanande uppdrag i projektet och är det för lite av det så kommer oftast nya spännande idéer. Idéer som visuellt och ur praktiska perspektiv är anmärkningsvärt...och som också kunderna älskar. Problem som kan uppstå på vägen kan innfatta lösningar som inte finns, men som han själv skapar och löser. Anton är en grym problemlösare, idéspruta, visionär och framför allt en exemplarisk medarbetare. Anton Kjernholm tar hem Månadens Kanon!!
Det är en otroligt tung förlust för oss att han nu lämnar oss för att flytta upp till Umeå. Han kommer lämna ett hålrum hos ES, så pass att man nästan vill starta en filial i Umeå som Anton styr. Hmm…det visar sig.
Hur som helst så ses vi på vårt julbord iaf! =D

Motivering Kalkon - Februari
Är det en person som lyckades såga en vattenledning? (Blev ingen större skada)
Eller är det en person som glömde nyckel i fickan till ett projekt när andra skulle dit?

Vad avgör Kalkonen? Är det kostnad för firman eller är det av speciell "rolig" händelse? Faktum är att ingen kan förutse det. Talar vi om den första händelsen så tar den första personen hem det…men eftersom det var en viss annan person som stod och filmade händelsen när vattnet stod i fontän istället för att hjälpa till så tar person 2 hem Kalkon-tronen i februari.